Projecten

Hier vindt u enkele projecten van Kuilman Elektrotechniek.

Aanbieding

Verbouwing Badkamer- en Keukenstudio

Opdrachtgever: Hornbach

Locatie: Groningen

De Hornbach heeft ons gevraagd de Badkamer- en Keukenstudio in de vestiging Groningen te verbouwen. Tijdens de gehele verbouwing is nauw samengewerkt met de Hornbach en hun onderaannemers die veelal Duitstalig zijn. Wij hebben een nieuwe groepenkast geïnstalleerd bij de balie van de Badkamer- en Keukenafdeling. Hierop is de apparatuur aangesloten die nodig is voor demonstraties. Om alles goed te verlichten zijn er diverse verlichtingen opgehangen en geïnstalleerd in de badkamers en stellingen. Tussen de gangpaden hebben we spanningsrails met spandraden opgehangen en daaraan zijn spots bevestigd. Deze spots belichten de opstellingen van keukens en badkamers en alle benodigdheden, zoals douches, baden, wastafels en kranen.

Nieuwsgierig geworden? Dan raden wij u aan om bij uw bezoek aan de Hornbach de spiksplinternieuwe Badkamer- en Keukenstudio te bekijken.

Aanbieding

74 zonnepanelen

Opdrachtgever: Tennisvereniging GLTB

Locatie: Tennispark Vorenkamp, Groningen

Omschrijving werkzaamheden:

Voor tennisvereniging GLTB hebben wij verschillende soorten zonnepanelen geplaatst. Op het platte dak van de kleedkamers zijn 24 stuks astronergy 260 Wp polykristallijn zonnepanelen met optimizers geïnstalleerd. Deze hebben wij bevestigd met Flatfix fusion. Deze 24 panelen hebben samen een vermogen van 6240 Wp.

Op het schuine bitumendak van de kantine zijn 50 stuks dunne film zonnepanelen met optimizers geplaatst. Voor het bevestigen hebben wij gebruik gemaakt van clickfit voor bitumendak. Deze 50 panelen hebben samen een vermogen van 8000 Wp.

Aanbieding

Renovatie 2 appartementen

Opdrachtgever:               Kuilman Beheer

Locatie:                               Korreweg, Groningen

Omschrijving werkzaamheden:

In deze oude appartementen was al 80 jaar geen vernieuwing meer doorgevoerd. Wij hebben de appartementen geheel gestript en alles opnieuw aangelegd. Zo zijn er een geheel nieuwe installatie en groepenkasten en zonnepanelen geplaatst. De bekabeling van elektra, CAI en Internet loopt via een plintgoot. Voor een nette afwerking is alles in de houtskeletwanden weggewerkt of in de muren gefreesd.