Over ons

Kuilman Elektrotechniek in Groningen

Kuilman Elektrotechniek is een elektrotechnisch installatiebedrijf dat al meer dan 32 jaar een begrip is in de regio Groningen. Met ons ruime aanbod en onze deskundigheid, zijn wij het adres voor al uw elektrotechnische vraagstukken voor zowel particulieren als bedrijven.

Installateur van Zonnepanelen

Kuilman Elektrotechniek is ook actief op het gebied van zonnepanelen. Wij kunnen u adviseren en begeleiden bij het traject van het installeren van zonnepanelen zodat u zorgeloos kunt genieten en een maximaal rendement uit uw zonnepanelen kunt halen. Wij zijn de toonaangevende partij in de regio Groningen en door onze ruime ervaring kunnen wij u van dienst zijn bij het gehele installatieproces.

Elektricien Groningen

Naast elektrotechnische installaties voor bedrijven, zijn wij ook het adres voor particulieren. Heeft u bijvoorbeeld een stroomstoring of een ander probleem waar u een elektricien voor nodig heeft? Ook bij deze problemen helpt Kuilman Elektrotechniek u verder. Wij hebben een team van goed opgeleide elektrotechnische installateurs om u van dienst te zijn. U kunt ons telefonisch bereiken en dan zorgen wij zo spoedig mogelijk voor een passende oplossing. Heeft het minder haast? Dan kunt u ook een bericht achterlaten via de website. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk tegenbericht.

Ons kantoor

Kuilman Elektrotechniek is gevestigd in een prachtig opvallend kantoorpand tegenover Kardinge in Groningen. Wij zijn al sinds 1984 een begrip in de regio en het aanspreekpunt voor al uw elektrotechnische installaties. Hecht u waarde aan kwaliteit en expertise? Dan bent u bij Kuilman Elektrotechniek aan het juiste adres!

Ontwikkelingen in de Elektrotechniek

Kuilman Elektrotechniek Groningen is het aanspreekpunt voor zowel particulieren als bedrijven. Of het nu gaat om een eenvoudige installatie of een complex project, wij streven altijd naar een deskundige en vakkundige oplossing voor al uw elektrotechnische vraagstukken. Daarnaast zijn wij ook up-to- date van de nieuwste ontwikkelingen in de elektrotechnische branche zodat wij meegroeien met deze ontwikkelingen. Wij leveren bijvoorbeeld laadpalen voor elektrische auto’s nu elektrisch rijden steeds aantrekkelijker begint te worden. Door de ontwikkelingen op de voet te volgen kunnen wij u altijd optimaal informeren over een passende oplossing voor uw probleem.