Duurzaamheid

Kuilman Elektrotechniek zeer actief in de duurzame elektrotechniek

LED-verlichting

Veel elektrotechniek wordt weggewerkt in de muren en het plafond, mooie en door een elektrotechnisch monteur geïnstalleerde LED-verlichting kunnen wij ons vakmanschap tonen. De beslissing om verlichting te plaatsen speelt naast effectiviteit en smaak ook het energieverbruik een grote rol. Om deze reden kiest men vaak voor LED verlichting. Wij hebben in Groningen al vele LED elektrotechniek geplaatst. Voor zakelijke afnemers geldt dat de toepassing van energiezuinige elektrotechniek op verschillende manieren wordt gestimuleerd. Vooral vervanging van oude armaturen voor energiezuinige varianten is hierdoor erg interessant. Er zijn diverse subsidies die voor u de stap Kuilman Elektrotechniek Groningen uw nieuwe LED-verlichting installatie te verzorgen. Kuilman Elektrotechniek kan deze subsidies voor u aanvragen, een investering kan binnen 3 tot 5 jaar terugverdiend worden.

Elektrische Laadstations

Elektrische oplaadpunten komen steeds vaker voor en dit zal in de toekomst alleen maar groeien. Ondernemers en overheid investeren in elektrisch rijden en hierdoor zal de vraag naar oplaadpunten steeds een grotere rol in de elektrotechniek gaan spelen. Ook in Groningen wordt er steeds meer elektrisch gereden

Domotica-Kuilman-Elektrotechniek

Domotica

Tegenwoordig hebben panden veel elektrotechnische toepassingen. Sommige zijn luxe en anderen zijn uit noodzaak geboren. Welke reden uw elektrotechnische installaties ook hebben, een Domotica systeem is een centraal besturingssysteem voor al deze installaties. Hiermee kunt u op één punt alle systemen in uw pand beheren en besturen. De mogelijkheden zijn eindeloos en Kuilman Elektrotechniek kan u een passend advies geven gebaseerd op uw specifieke situatie.

Domotica-Kuilman-Elektrotechniek

Afzuigsysteem

Een goed binnenklimaat is erg goed voor de gezondheid van mensen in uw woning of bedrijfspand en bovendien duurzaam. Wilt u weten wat een binnenklimaat voor u kan betekenen? Onze experts in duurzame elektrotechniek kunnen dit voor u berekenen en installeren.